img

Akrobat Merdiven Hangi İşler İçin Kullanılır ?

  • haber veya duyuru tarihi;
  • 5/15/2023

Akrobat Merdiven Hangi İşler İçin Kullanılır ?

Akrobasi insan bedeninin denge, koordinasyon ve kıvraklık ile ilgili tüm yeteneklerinin kullanılarak yapıldığı bir gösteri sanatıdır. Bir spor olarak da kabul edilen akrobasi; bazen ip üstünde, bazen bir tel üstünde bazen de bisikletle yapılır. İşte bu zor sanatı yapanlara da akrobat denir. Akrobat merdiven de adeta akrobasi yapan bir cambaz gibi zor pozisyonlarda denge ve kıvraklık gerektiren işleri kolaylaştıran bir asistan sayılır. İşin denge ve kıvraklık gerektiren kısmını akrobat merdiven halleder, üstündeki kişi işini rahatlıkla yapar. Çatı, dış cephe, yüksek tavan veya işyeri tabelası gibi ulaşımı zor olan yerlerde kullanılan akrobat merdiven, üstünde çalışan kişiye konfor sağlamaktadır.

Akrobat merdiven özel mafsal – kilit sistemleri sayesinde çok amaçlı olarak kullanılabilir. İsterseniz A tipi konuma getirebilir ve bir yere dayamanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz. İsterseniz kolayca bir platform haline de getirebilirsiniz. Akrobat merdiven aynı zamanda küçük araçların bile bagajına sığabilecek boyuta indirebilir ve onu istediğiniz yere rahatça götürebilirsiniz.

 

Akrobat Merdivenlerin Kullanım Alanları 

 

Çok amaçlı akrobat merdiven özellikle yüksek yerlerde kullanılır. Çok basamaklı/ basamak sayısı fazla olması ile yüksekte çalışma imkânı sağlar. Çatıda veya çatıya yakın bölgelerde, oluk tamiratında standart merdivenler size gerekli yüksekliği sağlamayabilir. Çatı katı uygulamaları veya dış cephe uygulamaları söz konusu olduğunda akrobat merdiven işi çok daha kolay hale getirir. Bir işyerinin tabelasına ulaşmanız gerektiğinde, yüksek tavanlı bir yere lamba montajı veya tesisat ile ilgili tamirat yapılacağında akrobat merdiven kesinlikle yanınızda olmalıdır.

 

Akrobat Merdiven Boyutlar

 

Akrobat merdiven boyutları modeline göre değişmekle beraber açık konumdaki uzunluğu 370 cm’den 580 cm’ye kadar olabilmektedir. Akrobat merdiven menteşesi ile çeşitli şekillere girebilen ve uzunluğu değişebilen bir üründür. A şeklinde, U şeklinde veya düz olarak kullanılabilmektedir. Yapacağınız işe göre ve ne kadar yüksekte çalışacağınıza göre menteşelerinden akrobat merdivene istediğiniz şekli verebilir ve onu istediğiniz şekilde kullanarak gerekli işlemi en verimli şekilde yapabilirsiniz.  

 

Akrobat merdiven 4 parçalı olmasından dolayı kapandıklarında çok az yer kaplar.

 

Akrobat Merdiven Modelleri 

 

Akrobat merdiven modelleri boyutuna göre değişmektedir. Üç modeli vardır. Bunlar Akrobat Merdiven 4x3, Akrobat Merdiven 4x4 ve Akrobat Merdiven 4x5 modelleridir. Akrobat Merdiven 4x3 modeli 12 basamaklıdır ve açık halinde uzunluğu 370 cm’dir. Akrobat Merdiven 4x4 modeli 16 basamaklıdır ve açık halinde uzunluğu 475 cm’dir. Akrobat Merdiven 4x5 modeli 20 basamaklıdır ve açık halinde uzunluğu 580 cm’dir.

 

Akrobat merdiven ve diğer merdiven modellerimizi görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Akrobat Merdiven Teknik Özellikleri 

 

Akrobat merdiven alüminyum malzemeden yapılmıştır. Böylece paslanma veya yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda sağlamdır. Akrobat merdiven menteşeleri ve menteşelerindeki kilit sistemleri oldukça kalitelidir. Bu mafsal – kilit sistemi ile onu çok amaçlı kullanabilirsiniz.

Akrobat merdiven alüminyum olması sebebiyle hafiftir ve taşıması kolaydır. Aynı zamanda basamaklar ve taşıyıcı profiller dayanıklı alüminyumdan yapılmış olması onu kullanan kişiye güven verir.

Akrobat merdivende kaymaz desenli tırtıklı kare basamak profili kullanılmıştır. Böylece yüksekte çalışan kullanıcı için güvenli bir konfor sağlar. Aynı zamanda kauçuk ayaklar kullanılarak kaymaya karşı önlem alınmış ve güvenlik artırılmıştır. 

Akrobat merdiven katlanır ve böylece onu kullanmadığınız zamanlarda kolayca taşıyabilir, aracınıza koyabilir ve evinizde/işyerinizde istediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz.

İsterseniz standart merdivenler gibi A şeklinde, isterseniz ona iskele görevi vererek U şeklinde platform olarak kullanabilirsiniz. Yüksek bir yerde çalışacaksanız da en uzun halini kullanmak için onu düz açık konumunda kullanabilirsiniz.

Akrobat merdivenin maksimum taşıma kapasitesi 150 kg olarak üretilmiştir.

 

Perilla Akrobat Merdiven

 

Perilla Akrobat Merdiven her detay düşünülerek üretilmiştir. Alüminyumdan üretilen Perilla Akrobat Merdiven menteşesi, kilit yapısı ve basamakları önemli kalite kontrol süreçlerinden geçerek sizlere sunulmuştur. İş güvenliği konusunda hassas davranılmış ve gerekli üretim standartlarına uyularak üretilmiştir.

Yaptığınız işlerde size daha konforlu ve daha işlevsel çözümler için üretmeye devam ediyoruz. Siz işinize odaklanın, dayanıklı malzemelerle size hız kazandıracak pratik çözümleri biz halledelim.

 

  • Perilla Konya
  • Konya Organize Sanayi Bölgesi7.Sokak No:6 42250 KONYA/TÜRKİYE
  • +90 (332) 239 16 40
  • info@perilla.com.tr
  • Perilla İstanbul
  • Akçaburgaz Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. NO:15 Kıraç - Esenyurt / İstanbul / Turkey
  • +90 (212) 537 72 72
  • info@perilla.com.tr
  • Perilla Rusya
  • Адрес в РФ: 301262, Российская Федерация, Тульская обл., г. Киреевск, ул. Тесакова, дом 9.
  • +7(48754) 6 06 04, 6 69 60
  • info@dogrular.ru

444 42 10



  • img
  • img
  • img

bizi sosyal medya üzerinden takip edin

img
img